In 1958 ontmoette ik een verbazingwekkend kind die droomden om piloot te worden; Hij genoot dromen terwijl hij modelvliegtuigen met schroeven bouwde. Hij begon het besturen van kleine vliegtuigen, want…

Project Info

In 1958 ontmoette ik een verbazingwekkend kind die droomden om piloot te worden; Hij genoot dromen terwijl hij modelvliegtuigen met schroeven bouwde. Hij begon het besturen van kleine vliegtuigen, want hij was gefascineerd door het vliegen; en het gevoel van vrijheid dat vliegen u geeft gevuld zijn leven met de droom van de wereld verkennen en ontdekken van nieuwe plaatsen.

Hij was een geboren piloot, en via het vliegen aerobatics voor plezier werd hij beroemd in de wereld van de luchtvaart. Op een dag was er een vreselijke noodsituatie, en hij heette bij opslaan een kleine berg Gemeenschap bedreigd door vlammen. De taak was zeer gevaarlijk, maar zijn gevoel van vrijheid leidde hem het overneemt. Vliegen praktisch door de vlammen hij geslaagd is voor het blussen van de brand en bevrijd van deze mensen uit de gevaren waarmee ze geconfronteerd worden.

Jaar verstreken, en dergelijke gevaarlijke taken zijn niet meer dan een levendige herinnering, maar zijn charme en zijn vrije geest en zijn droom leven in hem, zoals hij piloten, ‘s werelds grootste vliegtuigen vliegen door de lucht in de ontdekking van de wereld.

Project Details

  • Site Design
  • HTML / CSS
  • WordPress Integration
  • SEO
  • Project Deployment
Launch Project