LIVE YOUR DREAM. DRESS PAYPER

 In 1958 ontmoette ik deze verbazingwekkende kind die droomden van piloot; Hij genoot dromen terwijl hij modelvliegtuigen met schroeven bouwde. Hij begon het besturen van kleine vliegtuigen, want hij was gefascineerd door het vliegen; en het gevoel van vrijheid dat vliegen u geeft gevuld zijn leven met de droom van de wereld verkennen en ontdekken van nieuwe plaatsen.


Hij was een geboren piloot, en via het vliegen aerobatics voor plezier werd hij beroemd in de wereld van de luchtvaart. Op een dag was er een vreselijke noodsituatie, en hij heette bij opslaan een kleine berg Gemeenschap bedreigd door vlammen. De taak was zeer gevaarlijk, maar zijn gevoel van vrijheid leidde hem het overneemt. Vliegen praktisch door de vlammen hij geslaagd is voor het blussen van de brand en bevrijd van deze mensen uit de gevaren waarmee ze geconfronteerd worden.

Jaar verstreken, en dergelijke gevaarlijke taken zijn niet meer dan een levendige herinnering, maar zijn charme en zijn vrije geest en zijn droom leven in hem, zoals hij piloten, ‘s werelds grootste vliegtuigen vliegen door de lucht in de ontdekking van de wereld.

PAYPERWEAR

PAYPER APPAREL

The PAYPER APPAREL collection is authentic Italian style clothing and offers a new take on private labels and merchandising, mixing the best of vintage with a range of modern details, with something for all ages and for anyone who wants timeless style.

PAYPER WEAR

The PAYPER collection focuses on combining close attention to design with high-quality fabrics, accessories and sophisticated models to create clothes that identify and enhance your look.The distinctive style of each garment comes from our attention to the needs of people who want performance clothing that is both comfortable and functional.

PAYPER JEANS

The PAYPER JEANS collection is authentic Italian style clothing and offers a new take on denim and sportswear, mixing the best of vintage with a range of modern details, with something for all ages and for anyone who wants timeless style.