Alles wat u wenst laten lasergraveren

Wilt u iets laten graveren? AJ Designs is specialist in lasergraveren in Ridderkerk. Wij kunnen van alles en nog wat in o.a. leer, glas en hout lasergraveren. Zo haalt u een echt uniek (logo)design van hoge kwaliteit in huis waar u nog lang plezier van mag hebben. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en wij gaan graag voor u aan de slag!

Alles is te graveren!

Lasergraveren (ook wel lasersnijden of lasermarkeren genoemd) is een techniek waarbij wij met een sterke laserstraal werken om een bepaald ontwerp in materialen te branden of snijden. Door de precieze werking zijn allerlei materialen hiermee te bewerken. Hout graveren, glas graveren, leer graveren, steen graveren… Het kan allemaal! Zo kunt u bij AJ Design terecht voor o.a. de volgende diensten:

  • Sleutelhanger graveren
  • Beker graveren
  • Naambord graveren
  • Glaswerk graveren
  • Bordje graveren
  • Spiegel graveren
  • Trofee graveren

En ga zo maar door! Er is meer wel mogelijk dan dat er niet mogelijk is. Van kleine voorwerpen zoals zippo’s tot aan vele malen grotere objecten. Lasergraveren kan zelfs worden ingezet voor het realiseren van bijvoorbeeld een bedrijfslogo aan de gevel of elementen in uw auto. Perfect voor iedereen, in het bijzonder voor bedrijven, instanties en verenigingen.

Design en gravering op maat

Alles wat wij doen, doen wij op maat. Er zijn eindeloos veel opties in kleuren, materialen en designs, die wij graag met u bespreken. Wat voor design wilt u? Wilt u dit zelf aanleveren of in overleg laten ontwerpen? En om wat voor object gaat het? Bovendien is het niet alleen mogelijk om een bestaand object te laten lasergraveren – ook als u al een object in huis heeft en dit van gravering wilt laten voorzien, is dat zeker een optie. AJ Designs staat altijd voor u klaar!

Heeft u nog ergens vragen over, wilt u de mogelijkheden bespreken of een afspraak maken? U bent van harte welkom bij ons in Ridderkerk! Verder kunt u ons bereiken door middel van een berichtje via het online contactformulier. Wij kunnen alles voor u in glas, leer en hout lasersnijden!