LAAT AJ DESIGNS UW TEXTIEL BORDUREN

AJ Designs is gespecialiseerd in textiel borduren vanuit Ridderkerk. Van een naam borduren of logo borduren tot babykleding borduren of caps 3D-borduren: met onze borduurservice kan het allemaal. Wij hebben werkelijk alles in huis om uw wensen te realiseren. Ideaal voor bedrijven, verenigingen, teams en ondernemers met een eigen kleding merk. Voordelige prijzen staan bovendien voorop!

Alle soorten en maten textiel

Borduursels zien er niet alleen erg mooi en stijlvol uit: ze zorgen ook nog eens voor een blijvend resultaat. Daarbij is borduren op allerlei textiel mogelijk, van katoen borduren tot badstof borduren. Wij van AJ Designs kunnen alle soorten en maten textiel borduren. Wij staan klaar om met onze professionele apparatuur o.a. de volgende diensten voor u uit te voeren:

  • T-shirts borduren
  • Sweaters borduren
  • Hoodies borduren
  • Jassen borduren
  • Shorts borduren
  • Capsborduren
  • Tassen borduren

Deze diensten zijn in het bijzonder geschikt voor zakelijke doeleinden. Uw naam of logo op uw bedrijfskleding borduren is namelijk een uitstekende manier om uw huisstijl uit te dragen. Maar uiteraard kunnen particulieren tevens gebruik maken van onze service.

3D caps borduren

Een van onze specialiteiten is het 3D borduren van caps. 3D-borduren is een speciale techniek waarbij het borduursel wat hoger op de stof komt te liggen voor een nog luxer resultaat. Deze manier van textiel borduren is specialistisch, maar wij hebben alle kennis, ervaring én apparatuur in huis om dit op deskundige manier voor u te realiseren. Daarbij beschikken we over een ruim assortiment aan caps: meer dan 1.000 verschillende modellen, van standaard baseball caps, flexfit en snapbacks.

Badges borduren

Een patch, embleem of badge borduren is een goede optie voor bijvoorbeeld uniforms van teams, verenigingen of (motor)clubs. AJ Designs heeft als een de weinige bedrijven de Amerikaanse Merrow Industrial Machine in huis. Hiermee kunnen wij uw design secuur, zorgvuldig én snel maken. Omdat wij alles in eigen beheer hebben, bent u te allen tijde verzekerd van onze vertrouwde kwaliteit. Badges zijn op verschillende soorten stof mogelijk.

Een totaalpakket aan service

Borduren doen wij met industriële borduurmachines, met industriële borduurgaren in 395 verschillende kleuren én extra kleuren zoals metallic en glow in the dark. Het textiel kunt u zelf verzorgen of tegen een gereduceerd tarief de gewenste producten bij ons bestellen. Het ontwerp van uw logo kunt u zelf aanleveren, wat wij vervolgens voor u digitaliseren, of u kunt een beroep doen op onze expertise voor logo-ontwerp. Bovendien werken wij onafhankelijk en snel, zonder dat u dat terugziet op de rekening. Kleine oplages, gepersonaliseerde cadeaus, spoedgevallen… Alles is bespreekbaar!

Voorafgaand aan de textiel borduren laten wij u uit een uitgebreid bestand aan lettertypen kiezen en wij maken altijd eerst een proeflap, zodat u het uiteindelijke resultaat kunt zien en voelen. Pas als u tevreden bent, gaan we met uw bestelling aan de slag. Interesse? Laat een bericht achter. AJ Designs uit Ridderkerk staat u graag te woord.