Alle soorten en maten textiel bedrukken

Laat al uw soorten kleding en overige textiel bedrukken in Ridderkerk door AJ Designs! Ideaal voor bedrijven, organisaties, verenigingen, (motor)clubs, teams en ondernemers met een eigen kledingmerk. Wij verzorgen altijd mooi en professioneel drukwerk met blijvende resultaten. Dit doen wij door middel van verschillende technieken en met onze eigen, professionele apparatuur. Altijd kwaliteit, altijd op maat!

Kleding bedrukken van A tot Z

Er zijn eindeloos veel mogelijkheden wanneer het om textiel bedrukken gaat. AJ Designs is specialist in bedrukking en daarmee uw adres om werkelijk alle soorten en maten textiel laten bedrukken. Onze dienstverlening bestaat uit o.a. de volgende mogelijkheden:

• T-shirt bedrukken • Kussen bedrukken • Jas bedrukken • Laptoptas bedrukken • Schoenen bedrukken • Handdoeken bedrukken • Tassen bedrukken • Merchandise bedrukken • Pet bedrukken • Cap bedrukken

Kortom: alles van een simpel shirt bedrukken tot een tas bedrukken kunt u met gerust hart aan ons overlaten. Particulieren zijn van harte welkom, maar ook bedrijven, organisaties, verenigingen etc. kunnen gebruik maken van onze services.

Specialist in bedrijfskleding bedrukken

Representatieve en herkenbare kleding nodig voor uw onderneming / bedrijf? AJ Designs levert u professioneel bedrijfstextiel tegen een scherpe prijs! In onze showroom vindt u een enorme collectie met T-shirts, polo’s en overhemden tot en met maar liefst maat 7XL. Alle kledingstukken kunnen wij, dankzij onze samenwerking met productiebedrijven, geheel naar uw wensen aanpassen. Maar daar houdt ons maatwerk niet op. Zo zijn massaproductie en enkelstuks beide mogelijk. En wellicht nog wel het belangrijkste: er zijn eindeloos veel kleuren beschikbaar en wij kunnen al uw gewenste details verwerken. Zo leveren wij u een unieke outfit om de exclusiviteit en identiteit van uw onderneming te benadrukken.

Te allen tijde doen wij er alles aan om u te ontzorgen door de complete kledinglijn van A tot Z te regelen. Uw bedrijfsnaam, bedrijfslogo, website, slogan of een afbeelding kunnen wij zonder bijkomende kosten drukken. Indien u nog geen logo heeft, kunnen wij deze gratis voor u ontwerpen. Kortom: AJ Designs is vakkundig, volledig én voordelig.

Altijd bedrukking op maat

Kleding bedrukken kan bij ons op diverse manieren, afhankelijk van wat uw wensen zijn en wat voor resultaat u voor ogen heeft. Onze klanten genieten in ieder geval altijd van een voordelig totaalpakket, wat wij aan kunnen bieden omdat wij in eigen beheer textiel bedrukken. U heeft de keuze uit de volgende druktechnieken:

  • Zeefdruk: hiermee belichten we de afbeelding per kleur in een zeef, waarna we deze op de kleding spannen en de inkt onder druk aanbrengen. Voordelen: goedkoop, een hoge resolutie en nagenoeg niet voelbaar.
  • Transferdruk: bij deze techniek printen we het ontwerp met een eco-solvent op speciaal vinyl, om dit vervolgens met behulp van hitte op het betreffende kledingstuk aan te brengen. Voordelen: goed toepasbaar op flexibele materialen en ongebruikelijke plaatsen, leent zich goed voor opdrukken met veel details en kleuren.
  • Direct to Garment: is een full color druktechniek welke rechtsreeks op het textiel wordt geprint. Door de luxe look en feel kan echt werkelijk iedere afbeelding zelfs met kleur verloop worden geprint voor u.

De mogelijkheden van textiel bedrukken zijn dus eindeloos. Heeft u zelf al een volledig design, een opzet of slechts een idee? In alle gevallen bent u welkom bij ons in Ridderkerk. Wij bespreken met alle liefde wat wij voor u kunnen betekenen. U bereikt ons via het online contactformulier. Wij horen graag van u!